Spa och massage fotmassage göteborg

spa och massage fotmassage göteborg

Vi erbjuder Thailändsk massage med eller utan olja, Hot Stone, Body Scrub med flera behandlingar. I vår butik centralt i Göteborg kan du också köpa vackra. Thaimassage, oljemassage, fotmassage och detta i centrala Göteborg. På Paragon Resort asian massage & spa möts ni av en genuin asiatisk känsla och stil. En mjuk och avslappnade spamassage för rygg och nacke. en nack- och hårbottenmassage samt hand- och fotmassage med rena eteriska och vegetabiliska.

Videos

Real Thai massage (oil) Step By Step.. By Alina ..นวดไทยด้วยน้ำมัน. MV28 Välkommen till Lilla Kurorten. Lilla Kurorten är ett av Göteborgs äldsta dagspa. Vi har utfört spabehandlingar, massage och ansiktsbehandlingar och hudvård i. Pröva vår härliga och avkopplande thaimassage! Vi finns i Göteborg. Vi erbjuder Thailändsk massage med eller utan olja, Hot Stone, Body Scrub med flera behandlingar. I vår butik centralt i Göteborg kan du också köpa vackra. spa och massage fotmassage göteborg

Spa och massage fotmassage göteborg - gratis

Har du ett presentkort på vår Jademassage kan du även uppgradera behandlingen till en unik Kombomassage för endast kr. Halva tiden får du anskitsmassage kommer ge din hud smidighet och halva tiden klassisk ryggmassage med fokus på nacke, axlar och ländrygg. Aromamassage min 1. Behandlingen innehåller ett fotbad med aromaoljor samt en insmörjning av fötterna. Behandlingen ökar cirkulationen och din hud blir silkeslen. Känns det i ryggen, skuldrorna, nacken, armarna, benen eller någon annanstans? Restaurang Matvision Boka bord Lunchmeny À la carte Spamiddag Brunch Julbord för grupper Öppettider Vi bjuder på recept.

Spa och massage fotmassage göteborg - leksaker

Helkroppsbehandling med lymfdränage, ansikts- och dekoltagemassage, en nack- och hårbottenmassage samt hand- och fotmassage med rena eteriska och vegetabiliska oljor. En behandling som gör din fin inför fest, helg eller varför inte en vanlig vardag. Restaurang Matvision Boka bord Lunchmeny À la carte Spamiddag Brunch Julbord för grupper Öppettider Vi bjuder på recept. Behandlingen innehåller lättare ansiktsbehandling med rengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Behandling med rengöring av ansiktet, peeling, tonic och ansiktsmask samt en härlig avslappnande halvkroppsmassage på kroppens framsida.

0 thoughts on “Spa och massage fotmassage göteborg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *